kyokushinkalliFudoshindojologokyokushinkalli

Sensei Stanny Van GestelSensei Etienne Van HoltSensei Benny GeluykensSensei Ludo Eeckhout

Op 8 november 1985 richtte Shihan Stanny van Gestel Mas Oyama Brasschaat op, later hernoemt naar Sutani Dojo. Vanaf het begin bleken leraar en leerlingen uit het goede hout gesneden te zijn zodat de club een stevige reputatie uitbouwde op alle vlakken van het Kyokushin Karate.

In 2001 is Sutani Dojo VZW met een volledig nieuw bestuur gestart. In deze periode namen Shihan Etienne Van Holt en Shihan Ludo Eeckhout de fakkel over als clubhouders. Ze moderniseerden de bestaande formule en bouwden de jeugd- en kinderafdeling verder uit. Sutani Dojo zette zijn activiteiten verder en de mooie resultaten bleven aanhouden. 

Als derde generatie clubhouder aanvaarde Shihan Benny Geluykens in 2009 de opdracht om de club verder te toekomst in te loodsen. Shihan Benny is ook een oudleerling van Sensei Stanny Van Gestel.

Sutani Dojo is ondertussen uitgegroeid tot een bruisende organisatie van meer dan 150 leden en tal van medewerkers. Allemaal nemen ze in de ware geest van het kyokushin de uitdaging aan om het elan van het verleden ook in de toekomst waar te maken.  

Verder namen Shihan Ludo Eeckhout en  Sensei Franky Vermeulen de beslissing om op eigen benen te gaan staan en elk hun eigen club te beginnen. Shihan Ludo Eeckhout ging een club starten in Kapellen en Sensei Franky in Stabroek.

Sensei Franky krijgt hierbij de hulp van een team van lesgevers allen met een hart voor de sport.

Sensei Franky Vermeulen